gammelflaxen

Alla inlägg den 22 september 2010

Av gammelflaxen - 22 september 2010 10:00

I går blev det en hel massa hundträning,. Först tillsammans med Maud & Peo och Marie med Xit. Jag och hundarna kom direkt från jobbet. regnet öste ner och då försvan träningslusten.


jag rastade hundarna och sedan gick vi in och fikade och pratade, under tiden så försvann regnet och solen kom fram   såååå skönt. Träningslusten infann sig igen och de blev en bra träning, trots allt de blöta.

 

På kvällen blev de träning igen, med träningsgruppen. Är jättenöjd med den träningen också. Vi hade platsliggning med en massa olika störning (valpar, en gråtande baby och hundkurshundar). Den gick jättebra, vi tränade också kontakt med ordentlig störning i form av Marie, som rörde sig närmare och närmare oss och klappade händerna, pratade mm. Vi gick också fritt följ runt henne, så nära att Hope satt lutad mot hennes ben när vi gjorde halter. De gick jättebra. Tack för hjälpen Marie.

 

Kvällen avslutades med gott fika (nybakt som Susanne hade med sig mmmm).

 

I går fick jag också PM till vår allra första lägre tävling. Roligt, men oj så mycket mer vi borde kunna!!!!! Sammanlagt är de 14 hundar. 4 lägre, 2 högre och 8 elit.Vi har inte tränat såååååååå långa väntetider, ca 3 min mellan varje hund och minst 5 min mellan klassern och sedan tiden de tar att gå ut sträckorna.........


Vi får ta de som en träningstävling och göra de bästa möjliga. Dagen efter tävlingen startar ju forts kursen i rapport..........och då kan vi få hjälp med de som vi ev missat i tidigare träning. Spännande bllr det i alla fall.

 

I kväll bliråker vi nog till Sandvikens BK och tränar lite, tillsammans med Marie och Maud + deras gobitar.

 

 

Presentation


Välkomna till Team Gammelflaxen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards