gammelflaxen

Alla inlägg den 23 september 2010

Av gammelflaxen - 23 september 2010 18:04

Efter jobbet i dag träffade jag Marie och Maud med gobitarna Xitit och Peo igen. Vädret var inte de bästa molingt, fuktig och rätt varmt faktiskt............ialla fall, tyckte hundarna det.

 

 Innan vi gick in och drack kaffe och åt mackor så hann jag med att träna lite linförighet med variabel förstärkning, framförgående, platsläggande och hopp.

 

Hundarmna fick så klart följa med in..........Jonna var också med och hon tyckte de var så kul att hämta grejor och så måste hon ju hålla ordning på Peo och Xit (tyckte hon).

 

Marie hade vallat uppletande rutan och lagt ut en massa saker, så när vi kom ut gick vi för att köra lite uppletande. Maud började med Peo.

 

Full fart in till Maud

  

 

Sedan var det Marie och Xits tur. De var så duktiga både Peo och Xit. Så var det Hopes tur. Vi har ju som sagt inte kört så mycket uppletande, så jag var lite osäker på hur de skulle fungera på fullstor ruta.............men de gick så bra. De första hon gjorde var att springa längst ut i ett hörn och hämta en sak  , sedan kom hon in med 3 till, bla en plastbil och en puck. Trodde inte hon skulle plocka dem. Både när hon hittade pucken och bilen stannade hon vid dem och tittade på mig........och ville ha bekräftadt att de var rätt. Då hon kom farande in med dem i full galopp.

 

På väg till mig med pucken

 

 


Här kommer hon med en handske 

 

  


Här matte

 

  

 

Vi körde uppletandet två ggr/hund och de var super duktiga. Sedan blev de tid för bus också.

 

  

 

  


  


Trötta


  


Är jätte nöjd med dagens träning. Nu har vi nyss ätit och elden sprakar i järnspisen. Hundarna sover och Daniel pluggar. Få se om jag bakar lite senare.

 

Foto: Marie Larsson & Maud Hansson

  

 

 

 

Av gammelflaxen - 23 september 2010 08:11

 

Tre goda vänner, Guldklimpen, Qaramellkungen och Diamanten.

 

Bilden är tagen i gårkväll av Marie L, när vi var i Sandviken och tränade. Alla 3 var så duktiga   .

Presentation


Välkomna till Team Gammelflaxen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards