gammelflaxen

Alla inlägg den 14 juni 2014

Av gammelflaxen - 14 juni 2014 07:49

Nu var det rätt lång tid sedan jag bloggade något. Jag har inte riktigt haft inspiration att skriva något, menhär kommer en sammanfattning av en del vi gjort de sista veckorna.


Jag börjar med de senaste och de var i går då vi träffade 2 av Hopes valpar. Ja jag vet   de är 3 år men för mig kommer de alltid vara valparna..........


Birgitta och Tomas skulle upp till Tina i Sibbersbo och valla och i samma veva hörde Elin av sig och skulle upp till Gävle samma dag................så klart att vi träffades då. Tack Tina för att vi fick komma och ha vår lilla träff hos dig och dina valpköpare.


 I dag hade de Nina som instruktör.

Oscar som var så på G och ville inte göra annat än att få gå in i fårhagen och valla, blev så frustrerad när den första övningen de skulle träna på inte var den han förväntade sig.........


Övningen gick ut på att få Oscar att hålla ut ordentlig när han går runt och inte gena in för snävt. Ninas övning att träna in detta var som sagt ny för både Birgitta och Oscar och han blev såååå frustrerad i början, men efter en liten stund så fungarde det bättre och bättre.

Men här på bilden är frustrationen fortfarande stor..


 

Lilla gubben blev så nöjd när han fick komma in i den lilla fållan, ävren där gick övningen ut på att gå runt fåren lungt och fint

 

Oscar är alltid väldigt bra med fåren.


Efter fika  lite lunch och prat, flyttades Oscars träning till en större hage.  De tränar just nu mycket på långa hämt, där de brukar träna............så dagens övning att driva fåren framför sig bort från Birgitta var de rätt länge sedan de gjort. Men så klart fixade han de så bra.


       

Jobbigt blir det.....

 

Så var de dags för Hope och valpisarna att träffas. Jag förvånas varje gång över att de på en gång känner igen varandra, på en gång utan några hälsnings sermonier och ändå var de säkert 7 mån sedan de träffades sist.


Oscar kastade sig på mamma, som med en blick fick honom att ta de lite lugnare och Opal visade på en gång innan Hope han ut ur bilen att hon visst att de var hennes mamma.


Ja jag förvånas alltid över Hopes sjävklara lugn och utstrålning.


 

Lite små bus med Oscar blev det, men inga bra bilder alls.....


Här är Tomas och Hope

 

'Opal

   


De var så kul att träffa er i går


  


Vi har tränat en del sedan sist både lydnad och rallylydnad, lite dp och annan fysträning. 


På klubben har jag träffat mina goa träningskompisar några gånger varje vecka. 


Emmi på stegen

 

Lite backa träning med Emmi


 

Snö, regn och hagel hade vi en em.


Emmi när solen tittade fram igen


 


Emmi har kul med Tyson

 

Ajax har vi så klart träffat



Oj vad klockan går.................måste sluta nu Ha en skön dag i solen allihop

   


Presentation


Välkomna till Team Gammelflaxen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards